Prijavi se za sudjelovanje u besplatnim programima ONLINE obrazovanja i prakse u Jadranka hotelima iz Malog Lošinja !

O ČEMU SE RADI?

 

Prijavom na program kandidate očekuje besplatna online edukacija u trajanju od 55 sati.

Edukacija se može slušati bilogdje s računala koje ima pristup internetskoj vezi i pokazat će kandidatima osnove zanimanja barmen/ica, odnose prema klijentima i rad sa fiskalnom blagajnom.

 

Nakon edukacije slijedi 17-dnevna praksa u hotelima Jadranka na Malom Lošinju, uz plaćen smještaj i obroke kandidatima za vrijeme trajanja iste.

 

Nakon položene prakse svim kandidatima koji zadovolje na istoj biti će omogućen rad u sezoni u Jadranka hotelima te iznadprosječna primanja i rad na prekrasnim lokacijama u visokokategoriziranim hotelima.

 

Prijavi se već i osiguraj svoje mjesto za rad u sezoni već danas!

 

Pučko otvoreno učilište Andragog i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja provode projekt „Edukacija – ključ uspjeha u turizmu“u sklopu kojeg je nezaposlenim mladim osobama omogućeno sudjelovanje u besplatnim obrazovnim programima za zanimanja barmen/ica, djelatnik/ca hotelskog domaćinstva, kuhar/ica specijalist za dijetetska jela, konobar/ica i programu voditelj/ice socijalnog turizma.

 

Nakon završenog teorijskog dijela programa polaznici će biti uključeni u stjecanje praktičnih znanja u Jadranka hotelima d.o.o. iz Malog Lošinja s mogućnošću zapošljavanja tijekom sezone 2019. godine.

Trenutno su u tijeku prijave za besplatne programe obrazovanja za zanimanja barmen/ica, djelatnik/ca hotelskog domaćinstva, kuhar/ica specijalist za dijetetska jela i konobar/ica.

 

 

Uvjeti za prijavu za sudjelovanje u projektu i obrazovnom programu su:

  • Da si mlađi/a od 25 godina
  • Da imaš minimalno završenu srednju školu

 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u projektu molimo Vas da se prijavite ispunjavanjem PRIJAVNICE na dnu ovog teksta

ili slanjem prijave mailom na projekti.andragog@gmail.com  (molimo Vas navedite svoje ime i prezime, kontakte te program za koji ste zainteresirani).

 

Nakon zaprimanja prijava javit ćemo Vam se kako bismo Vas informirali o daljnjim koracima.

Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Andragog, u suradnji s partnerima Institut za razvoj tržišta rada i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja. Projekt je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Više o projektu možete pronaći OVDJE.

Prijavnica za sudjelovanje u projektu “Edukacija – ključ uspjeha u turizmu”

Izjava o korištenju podataka

Suglasan/suglasna sam da Učilište Andragog i Institut za razvoj tržišta rada mogu obrađivati moje osobne podatke sadržane u ovom obrascu za potrebe organiziranja i provedbe ovog projekta te pristajem da prikupljene podatke Učilište Andragog i Institut za razvoj tržišta rada zadrže u internoj bazi podataka kako bi mogli ocijeniti prikladnost za pozicije prilikom budućih projekata, o čemu će me unaprijed obavijestiti. Podnošenjem prijavnice putem ovog obrasca dajem svoju suglasnost.

* obavezna polja

Email adresa*

Ime

Prezime*

Telefon/mobitel*

Datum rođenja*

Jeste li trenutno zaposleni?*
 DA NE

Najviši završeni stupanj obrazovanja*

Županija*

Navedite za koji obrazovni program se prijavljujete*