Prijavi se za sudjelovanje u besplatnim programima ONLINE obrazovanja i prakse u Jadranka hotelima iz Malog Lošinja !

O ČEMU SE RADI?

 

Prijavom na program kandidate očekuje besplatna online edukacija u trajanju od 60 sati.

Edukacija se može slušati bilogdje s računala koje ima pristup internetskoj vezi i pokazat će kandidatima osnove INOVATIVNOG zanimanja VODITELJ/ICA SOCIJALNOG TURIZMA te metode osmišljavanja vansezonske turističke ponude za obitelji s djecom, mlade, starije i osobe s invaliditetom.

 

Nakon edukacije slijedi 18-dnevna praksa u hotelima Jadranka na Malom Lošinju, uz plaćen smještaj i obroke kandidatima za vrijeme trajanja iste.

 

Nakon položene prakse svim kandidatima koji zadovolje na istoj biti će omogućen rad u sezoni u Jadranka hotelima te iznadprosječna primanja i rad na prekrasnim lokacijama u visokokategoriziranim hotelima.

 

Prijavi se već i osiguraj svoje mjesto za rad u sezoni već danas!

 

Pučko otvoreno učilište Andragog i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja provode projekt „Edukacija – ključ uspjeha u turizmu“u sklopu kojeg je nezaposlenim mladim osobama omogućeno sudjelovanje u besplatnim obrazovnim programima za zanimanja barmen/ica, djelatnik/ca hotelskog domaćinstva, kuhar/ica specijalist za dijetetska jela, konobar/ica i programu voditelj/ice socijalnog turizma.

 

Nakon završenog teorijskog dijela programa polaznici će biti uključeni u stjecanje praktičnih znanja u Jadranka hotelima d.o.o. iz Malog Lošinja s mogućnošću zapošljavanja tijekom sezone 2020. godine.

 

Uvjeti za prijavu za sudjelovanje u projektu i obrazovnom programu su:

  • Da si mlađi/a od 25 godina
  • Da imaš minimalno završenu četverogodišnju srednju školu

 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u projektu molimo Vas da se prijavite ispunjavanjem PRIJAVNICE na dnu ovog teksta  ili slanjem prijave mailom na projekti.andragog@gmail.com uz navođenje imena i prezimena, kontakta te naziva programa za koji ste zainteresirani.

 

Nakon zaprimanja prijava javit ćemo Vam se kako bismo Vas informirali o daljnjim koracima.

Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Andragog, u suradnji s partnerima Institut za razvoj tržišta rada i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja. Projekt je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Više o projektu možete pronaći OVDJE.